OM THERESE

Elin Therese Johansson är mitt fullständiga namn, född året 1995 och uppvuxen i Norrland, tillsammans med tre andra syskon. Jag har hela mitt liv varit omringad av djur och natur, vilket är en stor del av mig. Älskar att hålla mig aktiv med träning och skogspromenader och är lite av en nattuggla. Under min uppväxt har jag provat olika sporter så som, basket, fotboll, simning, ridning, innebandy, samt provat på dans (street), spelat piano och gitarr, tagit teater kurser och försökte lära mig finska (det gick inte). Vilket gör mig väldigt mångsidig.

Jag uppfyllde min dröm som 21åring, tog mitt pick och pack och flyttade över Atlanten till Los Angeles för att studera skådespeleri. Bodde där med min man Jakob under 2016-2017, studerade och levde det goda livet. 

Jag som människa är väldigt nyfiken på allting, speciellt människor och varför dom fungerar eller beter sig som dom gör. Där av mitt stora intresse för skådespeleri. Jag är väldigt driven och passionerad människa och många beskriver mig som konstnärlig, kreativ med en skopa adhd. 

Stjärntecken: Kräfta

Bästa film: Jurassic Park, lätt. 

Mat: TACOS...mmmm.

Musik: Allt möjligt.